2016-05-19 02:03:09
Φωτογραφία για Η παρουσίαση των βιβλίων: «Προμηθεύς» και «Δυστυχία ή Ευτυχία να είσαι Έλληνας»
Την 17η Μαΐου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου της Γλυφάδας Αττικής εγένετο η παρουσίαση των βιβλίων του Αρκά ευπατρίδη Γλυφαδιώτη κυρίου Δάλμαρη Θεόδωρου, συγγραφέως –ποιητή, επιχειρηματία και μέλους της Πολιτικής μας Γραμματείας.

Η παρουσίαση των βιβλίων: «Προμηθεύς» και «Δυστυχία ή Ευτυχία να είσαι Έλληνας», ως απάντηση στο βιβλίο του κυρίου Νίκου Δήμου, εγένετο με μεγάλη επιτυχία από τους κ.κ. Κλούρα Δημήτριο, Δικηγόρο, τέως Γ.Γ. Υπ. Οικονομικών, Μαντουβάλου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νεάρχου Περικλή, Πρέσβυ επί τιμή και του μέλους της Πολιτικής μας Γραμματείας κυρίου Τηλιγάδα Οδυσσέα, Κριτικό Λογοτεχνίας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι  κ.κ. Νίκος Τσιντής, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας και Κυριάκος Τιλγκερίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πλήθος Γλυφαδιώτες και φορείς του Δήμου καθώς και  Ο Σύλλογος Αρκάδων Γλυφάδας «O ΑΡΚΑΣ», Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η ΡΩΜΑΝΙΑ» και ο Εκδοτικός Οίκος «ΛΕΙΜΩΝ».


Το ηθικό δίδαγμα της εκδήλωσης αντανακλούσε στη ρήση του μεγάλου μας Οδυσσέα Ελύτη: «Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν την φθορά» και να δείχνουν τον δρόμο των μεγάλων προσδοκιών,  της υπέρβασης  της αέναης ευτυχίας.

Τά θερμά συγχαρητήριά μας στον κύριο Δάλμαρη Θεόδωρο καί τίς ευχές μας γιά νέες πνευματικές δημιουργίες!!! Είμαστε όλοι κοντά σου!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Το μέλος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Στέργιος Σμυρλής
6944325056
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ