2016-05-20 16:30:36
Φωτογραφία για Το νέο SsangYong XLV: Με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία
Το νέο SsangYong XLV: Με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία

Η SsangYong λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο της πολυτελές crossover, XLV. Το νέο μοντέλο έρχεται να πρωταγωνιστήσει στη δημοφιλή κατηγορία των C–Segment Crossovers, διαθέτοντας μοναδικά προϊοντικά και χωροταξικά πλεονεκτήματα.

Πολυχρηστικό, premium crossover που αναμειγνύει τις κομψές γραμμές με τις αυξημένες μεταφορικές ικανότητεςΜε χώρο για 5 ενήλικες και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία με 720 λίτραΚινητήρες diesel 1,6 λίτρου & 1,6 βενζίνης6τάχυτο μηχανικό & αυτόματο κιβώτιο της AisinΕκδόσεις AWD με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες και οδική ασφάλειαΥψηλά επίπεδα παθητικής ασφαλείας με 7 αερόσακους

H SsangYong, η παλαιότερη κορεάτικη φίρμα κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων με ειδίκευση στην τετρακίνηση, ανοίγει το 2ο μεγαλύτερο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της, μετά το λανσάρισμα του εκρηκτικού νέου TIVOLI, με το λανσάρισμα του νέου XLV. Βασισμένο στο εντυπωσιακό πρωτότυπο XLV-Air, το νέο SsangYong XLV «ανοίγει» τη γκάμα της φίρμας προς τα πάνω.

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ