2016-05-22 18:42:59
Φωτογραφία για ΕΝΡΟΤΟ : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΑΛΛΑ....
Ο εκπρόσωπος του Αρτούρ Μασουακού, Ροζέρ Ενροτό, μιλάει στο «Gazzetta.gr», για τις κρούσεις που έχουν γίνει για τον παίκτη, αλλά δεν καλύπτουν, ακόμα, τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο δημοφιλής Μάνατζερ :

«Έχουμε προτάσεις και ενδιαφέρον για τον Αρτούρ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και χώρες. Έχω ενημερωθεί και εγώ για την Μονακό και τις προθέσεις που φέρεται να έχει αλλά ας περιμένουμε.

Oι προτάσεις που υπάρχουν δεν καλύπτουν τον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με την ομάδα και ξέρω πολύ καλά τα οικονομικά δεδομένα που θέτει ο Ολυμπιακός. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κρούση που να είναι κοντά σε αυτά που ζητάει ο ελληνικός σύλλογος. Επειδή όμως για τον Αρτούρ και φέτος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για την συνέχεια.

Θα δούμε το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην συνέχεια. Το έχω ξαναπεί και το λέω και τώρα. Ο Αρτούρ ανήκει στον Ολυμπιακό. Για να φύγει θα πρέπει να καλυφθεί στο οικονομικό σκέλος ο πειραϊκός σύλλογος».

Tέλος ο Ροζέρ Ενροτό  μετέφερε πως για τον Ολυμπιακό φέτος το πλέον σημαντικό είναι το πόσοι και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν για να γίνουν μετά οι όποιες προσθήκες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ