2016-05-23 20:44:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Ενταση στη λιμενική ζώνη - Λιμενικοί εμπόδιζαν συνεργεία του Δήμου
Μικροεντάσεις σημειώθηκαν σήμερα το πρωι μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων και λιμενικών της Πάτρας, όταν εμφανίστηκαν φορτηγά του Δήμου Πατρέων στη λιμενική ζώνη με προορισμό να προχωρήσουν σε νέες παρεμβάσεις διαμόρφωσης του νοτίου, ανοικτού πάρκου στην Ακτή Δυμαίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με προσκόμματα οι λιμενικοί εμπόδισαν τα συνεργεία να προχωρήσουν σε εργασίες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική Αρχή της Πάτρας έχει ξεκινήσει νέα σειρά παρεμβάσεων στο Νότιο Πάρκο της λιμενικής ζώνης, δίπλα από το νέο λιμάνι.

Ήδη συνεργεία του Δήμου έχουν αναβαθμίσει τον ηλεκτροφωτισμό, ενώ προβλέπονται μια σειρά άμεσων παρεμβάσεων, όπως η δημιουργία κερκίδων για τη φιλοξενία πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων, όπως προβολών κινηματογραφικών ταινιών, η λειτουργία παιδότοπου, η τοποθέτηση και νέων οργάνων γυμναστικής, η αναβάθμιση του πρασίνου, κλπ.

Η αποτροπή των δημοτικών συνεργείων ερμηνεύεται από τη Δημοτική Αρχή ως προσπάθεια παρεμπόδισης της υλοποίησης των σχεδίων της Δημοτικής Αρχής, σε συνάρτηση με την γνωστή εκκρεμμότητα που υπάρχει για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ