2016-05-26 16:44:35
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗN... ΔΩΣΕΙ ΤΟ 50% ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ Η ΡΟΜΑ!
Τρόπο να μην χρειαστεί να διαθέσει στον Ολυμπιακό το... μισό ποσό από αυτό που μπορεί να εξοικονομήσει από την πώληση του Κώστα Μανωλά, ψάχνει η Ρόμα.

Λόγω της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί μεταξύ των δυο ομάδων όταν ο διεθνής αμυντικός μετακόμισε στην Αιώνια Πόλη, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να καρπωθούν το... 50% του ποσού που μπορεί να πάρει η Ρόμα από την πιθανή πώληση του παίκτη.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει κάνει... πάταγο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τόσο που μεγάλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ διατίθενται να προσφέρουν πολλά εκατομμύρια για να τον κάνουν δικό τους, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ωστόσο, η Ρόμα δεν θέλει να ...χάσει ένα τόσο μεγάλο μέρος από τα χρήματα που θα πάρει από την πώληση του Μανωλά και γι' αυτό φέρεται να ψάχνει λύση μέσω... φιλικών συζητήσεων με τον Ολυμπιακό, ώστε να μην ισχύσει το συμφωνηθέν 50%.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, στους «τζιαλορόσι» θα εξετάσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη με δανεισμό και αναγκαστική εξαγορά στη συνέχεια...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ