2016-05-26 17:40:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Εργαζόμενες σε Κέντρα Αδυνατίσματος… «ζητιανεύουν» προκαταβολές!
Απίστευτο συμβάν με πρωταγωνίστρια μία νεαρή κοπέλα μόλις 17 ετών, μαθήτρια η οποία έπεσε θύμα επίσης νεαρής εργαζόμενης ως promotiongirlσε εταιρεία αδυνατίσματος.

Η 17χρονη πήγαινε φροντιστήριο, και ενώ είναι πανέμορφη και καλλίγραμμη (με διαστάσεις μοντέλου) την σταμάτησε η νεαρή και άρχισε να της προτείνει… να δοκιμάσει μηχανήματα και διατροφικά προγράμματα. Η μαθήτρια αρνήθηκε, όμως εκείνη επέμενε πιεστικά, έφθασε δε στο σημείο να της προτείνει… να κλείσει πρόγραμμα για τη μητέρα της.

«Κάντο δώρο στη μαμά σου» της έλεγε με φορτικό τρόπο, ζητώντας της παράλληλα… όσα χρήματα είχε πάνω της ως προκαταβολή! Η 17χρονη είχε μόνο 3 ευρώ (για εισιτήρια) και μετά από έντονες πιέσεις της τα έδωσε.

Τηλεφώνησε στη μητέρα της, της είπε ότι δεν είχε χρήματα, η μητέρα έπαθε… την πλάκα της, και αποφάσισε να μεταβεί στο Κέντρο Αδυνατίσματος… για να «καθαρίσει»!

Με πολύ ευγενικό τρόπο διαμαρτυρήθηκε για όσα «πέρασε» η κόρη της! «Μα είναι δυνατόν; Σταματάτε ακόμη και ανήλικα και τους παίρνετε τα χρήματα; Ακόμη και 3 ευρώ που είναι το χαρτζιλίκι τους»; Είπε εξαγριωμένη αλλά πάντα χωρίς να ανεβάζει τους τόνους η μητέρα
. Οι υπεύθυνοι του Κέντρου… τα άκουσαν για τα καλά, ενώ άμεσα επέστρεψαν τα 3 ευρώ που είχε παραλάβει η εργαζόμενή τους από την 17χρονη! «Δεν με ενδιαφέρουν τα 3 ευρώ, αλλά το έκανα για το «γαμώτο» κατέληξε η μητέρα, η οποία προέρχεται από γνωστή και ευκατάστατη επιχειρηματική οικογένεια της Πάτρας.

Φαίνεται ότι και σε αυτά τα κέντρα οι δουλειές δεν πάνε τόσο καλά (λόγω κρίσης) και οι νεαρές που «ψαρεύουν» πελάτισσες έχουν εντολή να πιέζουν όσο μπορούν και να «αρπάζουν» προκαταβολές.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ