2012-05-14 22:29:05
Φωτογραφία για Μένουν στον Ολυμπιακό, Πάντελιτς και Μοδέστο
Έτοιμοι να μείνουν στο Λιμάνι είναι Πάντελιτς και Μοδέστο, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τι γίνεται με τον προπονητή και τις προτάσεις για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Επιμέλεια: Στέφανος Λεμονίδης/sport24

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών, που έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέχρι τις αρχές Ιουνίου.Με δύο απ' αυτούς μάλιστα, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν στο Λιμάνι.Πρόκειται για τους Φρανσουά Μοδέστο και Μάρκο Πάντελιτς, που έχουν μιλήσει και τα έχουν βρει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όμως μένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί το deal.

Από την άλλη, τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν και οι υποθέσεις των Όλοφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μέρα με τη μέρα.Όσο για το θέμα του προπονητή, δεν υπάρχει κάποιο νέο. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι "ερυθρόλευκοι" μιλούν και με άλλους προπονητές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την Τρίτη στις 14:30 για την Μελβούρνη της Αυστραλίας.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ