2012-05-14 22:37:25
Φωτογραφία για Η ζήλεια της Μισέλ «έδιωξε» την Όπρα Γουίνφρι από το πλευρό του Ομπάμα
Την εικόνα μιας γυναίκας ασυνήθιστα ζηλιάρας που θέλει να έχει τον άντρα της από «κοντά» χρησιμοποιεί για να περιγράψει την «πρώτη κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα, σύμφωνα με νέο βιβλίο ενός πρώην αρχισυντάκτη της αμερικανικής εφημερίδας New York Times. Ο Έντουαρντ Κλάιν ισχυρίζεται μάλιστα στο βιβλίο του με τίτλο «ο Ερασιτέχνης» ότι η Μισέλ απομάκρυνε τεχνηέντως την διάσημη αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι από το περιβάλλον του συζύγου της επειδή «μισεί τους χοντρούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον Κλάιν, η Μισέλ έχει τόση λίγη εμπιστοσύνη στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα που εμφανίζεται απρόσκλητη και χωρίς να την αναγγείλουν στον χώρο εργασίας του για να δει τι κάνει.

Επίσης φαίνεται πως ήταν αντίθετη στην στενή σχέση που είχε ο Ομπάμα με την Γουίνφρι, επειδή ζήλευε την πρόσβαση και την επιρροή που είχε εκείνη επάνω του. Σε αντίθεση με την αρχική εικόνα μιας θερμής σχέσης μεταξύ του προεδρικού ζεύγους και της τηλεπαρουσιάστριας, οι σχέσεις του φαίνεται ότι υπέστησαν πλήγμα λίγο μετά την εκλογική νίκη του Ομπάμα, το 2008.


Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι δύο βοηθοί της κυρίας Ομπάμα, η Βάλερι Τζάρετ και η Ντεζιρέ Ρότζερς, άρχισαν να ανησυχούν για το πόσο κοντά βρισκόταν ο Ομπάμα με την Γουίφρι, η συνεισφορά της οποίας στην εκλογή του θεωρήθηκε κρίσιμης σημασίας.

Παράλληλα, η ίδια η Γουίφρι ψυχράθηκε με την πρώτη κυρία όταν εκείνη επανειλημμένα απέρριπτε τις προτάσεις της να προβάλλει στο σόου της, το νούμερο ένα στην Αμερική όσο διήρκεσε, την καμπάνια της κυρίας Ομπάμα ενάντια στην παιδική παχυσαρκία.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ