2016-05-28 23:37:17
Φωτογραφία για Καθηγήτρια έπαιρνε προαγωγές με πλαστό μεταπτυχιακό
Καθηγήτρια στη Λάρνακα κατέθεσε μη ελεγμένο φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος μέσω του οποίου πήρε σωρηδόν προαγωγές. Το εν λόγω μεταπτυχιακό μαϊμού ανήκε στο σύζυγο της, το οποίο αφού σαρώθηκε αναγράφηκε το όνομα της εν λόγω καθηγήτριας και κατατέθηκε στο ΥΠΠ.

Το γεγονός αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα και προβλέπεται φυλάκιση και απόλυση. Όμως υπάρχει και ποινικό ή πειθαρχικό αδίκημα από πλευράς Υπουργείου Παιδείας και δει του Γενικό Επιθεωρητή ο οποίος έχει την εκ του νόμου ευθύνη για την πιστοποίηση των εγγράφων που μπαίνουν στον υπηρεσιακό φάκελο των εκπαιδευτικών.

Ενώ αξιωματούχοι του ΥΠΠ γνωρίζουν για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο σκόπιμα υπάρχει σιωπή και συνκάλυψη.

ΥΓ : Να αναφέρουμε ότι αστυνομικός κατέθεσε "αθώο" πλαστό πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας και απολύθηκε και φυλακίστηκε . Τι πρέπει να γίνει εδώ όταν έχουν εισπραχθεί ψευδεπίγραφα μεγάλα μισθολογικά ποσά και προαγωγές;


"Σεμινάρια εκπαιδευτικής διοίκησης" στο Γυμνάσιο Αγίας Φύλας (Λεμεσού)

Στο Γυμνάσιο Αγίας Φύλας στη Λεμεσό η εκεί διεύθυνση (διευθύντρια + ΒΔ Α') παραδίδει για ακόμη μια φορά "σεμινάρια αποτελεσματικής εκπαιδευτικής διοίκησης...". Το "αχτύπητο" αυτό δίδυμο έχει βάλει καθηγητή ενώ είχε μάθημα ταυτόχρονα να κάνει και αναπλήρωση. Μάλιστα η ΒΔ Α' ζητούσε και εξηγήσεις γιατί ο καθηγητής επέλεξε να πάει στο μάθημα του ως όφειλε και δεν πήγε στην αναπλήρωση. Μάλιστα όταν το όλο θέμα ζητήθηκε από τους διδάσκοντες να συζητηθεί στον Καθηγητικό Σύλλογο το "τρομερό και φοβερό" διευθυντικό δίδυμο διέκρινε "μη αρμοδιότητα" .

Τώρα γίνεται πλήρως κατανοητό γιατί ενώ στον Κύπριο φορολογούμενο το "τρομερό δίδυμο" κοστίζει 12 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως τα σχολεία βρίσκονται στη δύνη του κάθε αχάπαρου και ανίκανου. Ποιοί ευθύνονται; Προφανώς αυτοί που τους έχουν προαγάγει που είναι 10 φορές χειρότεροι...

Δόκτορας Διευθυντής και "μοντέλο" στην Πάφο

Διευθυντής Γυμνασίου στην Πάφο ο οποίος πρόσφατα απουσίαζε σε αναρρωτική άδεια με την επάνοδο του φρόντισε να δώσει το μεγάλο του "στίγμα" και την τεράστια "διοικητική προσωπικότητα" του.

"Εγώ είμαι δόκτορας... και να ακούγεται τι σας λέω... (έστω και αν πρόκειται περί ανοησιών...)", φρόντισε να υπενθυμίσει με την επάνοδο του. Γι' αυτό κάλεσε και το φωτογράφο του σχολείου του για να βγάλει νέες φωτογραφίες ώστε να εμφανίζεται και ο ίδιος αφού η φωτογράφιση του σχολείου έγινε κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής του.

Εξάλλου κότζια δόκτορα και μοντέλο δεν το συναντάς και συχνά... Γι' αυτό και ο Πάφιος διευθυντής φρόντισε την αποθανάτιση του μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα του θεοσκέπαστου σχολείου του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
8471 - Κι ανταύγαζε περίεργα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
8471 - Κι ανταύγαζε περίεργα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ