2016-05-29 15:15:17
Φωτογραφία για Χρησιμοποιήστε απλά αντικείμενα έτσι όπως ΔΕΝ φανταστήκατε ποτέ!
Τα αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι, αν και υποτίθεται πως έχουν συγκεκριμένη χρήση, με λίγη ευρηματικότητα γίνονται ευφάνταστα πολυεργαλεία που μας βοηθούν να καθαρίσουμε και να τακτοποιήσουμε το χώρο μας.

Για καθαριότητα

Ένα παλιό πινέλο μακιγιάζ μετατρέπεται σε ιδανικό εργαλείο για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Αν θέλετε να μαζέψετε στάχτες και ψίχουλα που έχουν πέσει ανάμεσα, χρησιμοποιήστε τα χαρτάκια που έχουν αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος τους.

Αν θέλετε να γυαλίσετε τα παπούτσια σας, χρησιμοποιήστε μία ασπρόμαυρη εφημερίδα. Αν τα σουέτ παπούτσια σας έχουν γεμίσει με σημάδια, τρίψτε τα απαλά με μια χάρτινη λίμα νυχιών ενώ εάν θέλετε να ανανεώσετε τα παλιά λευκά αθλητικά σας βάλτε τους λίγη οδοντόκρεμα.

Θέλετε να πάτε πικνίκ αλλά δεν έχετε κουβερτάκι ή μεγάλο τραπεζομάντιλο; Καλύτερα! Απλά πάρτε την κουρτίνα του μπάνιου που καθαρίζεται και καλύτερα.


Τα φίλτρα καφέ θα συγκρατήσουν το χώμα ώστε να μη φεύγει από τις γλάστρες σας.

Καθαρίστε το εσωτερικό της τσάντας σας με το αυτοκόλλητο ρολό καθαρισμού που μαζεύει τρίχες. Δεν θα μείνει ούτε χνουδάκι!

Για οργάνωση

Στα παλιά κουμπιά μπορείτε να οργανώσετε τα σκουλαρίκια με κούμπωμα.

Δυσκολεύεστε να κουμπώσετε τα βραχιόλια μόνοι σας; Επιστρατεύστε έναν συνδετήρα και είστε έτοιμη.

Βάλτε στις κρεμάστρες σας κρίκους από την κουρτίνα του μπάνιου και έχετε έτοιμη την τέλεια θήκη για κασκόλ και φουλάρια.

Χρησιμοποιήστε βερνίκι νυχιών για να σταθεροποιήσετε βίδες και κουμπιά.

Τα καλαμάκια και οι πολυεπίπεδες κρεμάστρες είναι ιδανικά για να κρατάμε τακτοποιημένα τα κοσμήματά μας και να μην μπερδεύονται οι αλυσίδες τους.

Αποθηκεύστε τα ρούχα σας μέσα σε παλιές μαξιλαροθήκες αντί για πλαστικές σακούλες και θα τα “σώσετε” από την υγρασία!

Ψάχνετε τρόπο να κρατήσετε τακτοποιημένες τις πλαστικές σακούλες; Ο καλύτερος είναι να τις μαζέψετε μέσα σε άδεια κουτιά χαρτομάντιλων.

http://yolife.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ