2016-05-30 09:41:46
Φωτογραφία για ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ VD
«Η χώρα χρειάζεται ένα καινούριο πλαίσιο συμφωνίας με την Ευρώπη που ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να διεκδικήσει γιατί δεν είναι αξιόπιστος», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον Ant1. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού», ενώ, όπως είπε, εξακολουθεί ακόμη και τώρα να μην πιστεύει την πολιτική που καλείται να εφαρμόσει.

Ανέφερε ακόμη πως αν η Ν.Δ. αναλάβει την εξουσία αφενός θα υλοποιήσει όλες τις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αφετέρου θα πείσει τους πιστωτές ότι μπορούμε να πετύχουμε λίγο χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα ώστε να έχουμε λίγο μεγαλύτερη δημοσιονομική ευελιξία. 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε «κακή» τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup, καθώς, όπως είπε, υπάρχουν προαπαιτούμενα που δεν έχουν κλείσει, η συζήτηση για το χρέος μετατέθηκε για το μέλλον, ενώ η κυβέρνηση συμφώνησε για ένα πρόσθετο πακέτο μέτρων που υπερβαίνει αυτά που είχαν συμφωνηθεί. «Ο κ. Τσίπρας τα έδωσε όλα και ουσιαστικά δεν πήρε τίποτε», είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει με αυτά τα μέτρα.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ