2016-05-30 21:19:06
Φωτογραφία για Τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Αγγλία για το 2016
Ποια είναι τα καλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο; Εάν ενδιαφέρεστε για σπουδές σε Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία και Βόρεια Ιρλανδία ποια πανεπιστήμια πρέπει να λάβετε υπόψη; Η πιο κάτω λίστα υποδεικνύει τα καλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τις αξιόπιστες αξιολογήσεις των Times Higher Education World University Rankings 2015-2016.

Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της λίστας, ενώ κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια στο Λονδίνο συμπληρώνουν την πεντάδα.

Τρια πανεπιστήμια της Σκωτίας βρίσκονται στην δεκαπεντάδα ∙ το University of Edinburgh, University of Glasgow και University of St Andrews.  Το καλύτερο πανεπιστήμιο στην Ουαλία, το Cardiff University, βρίσκεται στην 20η θέση.

Για όσους ενδιαφέρονται για σπουδές στη Βόρεια Ιρλανδία, το καλύτερο πανεπιστήμιο στη λίστα είναι το Queen’s University στο Μπέλφαστ, και το δεύτερο είναι το Ulster University.


Από τα 78 καλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα 15 βρίσκονται στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων πολύ φημισμένων ιδρυμάτων όπως: Imperial College London και University College London, και μοντέρνα πανεπιστήμια όπως το University of Westminster και το University of Greenwich.

Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο:

1. University of Oxford

2. University of Cambridge

3. Imperial College London

4. University College London

5. London School of Economics and Political Science

6. University of Edinburgh

7. King’s College London

8. University of Manchester

9. University of Bristol

10. Durham University
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tie Right: AppStore free today
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tie Right: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ