2016-06-02 06:53:08
Φωτογραφία για Η Ελληνική Αστυνομία παρούσα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου Special Olympics 2016
Στα πλαίσια του εορτασμού της 16ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου  Special Olympics 2016 η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των Special Olympics  και δινοντας τον παρών με την ομάδα ποδοσφαίρου της Ελληνικής Αστυνομίας δίνοντας το στίγμα είμαστε όλοι μαζί στην και φυσικά το κοινωνικό πρόσωπο σε μια προσπάθεια όπου ο εθελοντσμός να είναι ένα ύψιστο αγαθό για το καθέναν μας..Η της Ελληνικής Αστυνομίακαι η Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού είναι πάντα  παρών στις δράσεις των Special Olympics Hellas.

Μετά των αγώνα σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου υποστηρίξαμε  το θεσμό αυτό  δίνοντας το καλό παράδειγμα ανάπτυξης δεσμών φιλίας με τους αθλητές με διανοητική αναπηρία.

Ο Αντώνης Τσιμπάκης προνητής της Ομάδας ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ δήλωσε με το γεγονός

Όλοι οι Αστυνομικοί -Αθλητές νιώσαμε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που αγωνιστήκαμε με αυτά τα παιδιά. Πιστεύω ότι το σημερινό τουρνουά θα συμβάλλει ώστε, δια μέσου του ποδοσφαίρου, να ενθαρρυνθεί περαιτέρω και η υπόλοιπη κοινωνία μας, παραμένοντας κοντά τους και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο, περιβάλλοντας πάντα κάθε προσπάθειά τους με αγάπη και με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα προσφέρει όμορφες στιγμές ακόμη και μέσα σένα δύσκολο περιβάλλον.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ