2016-06-03 07:03:16
Φωτογραφία για Άγρια επεισόδια στη Σάμο στο κέντρο μεταναστών - Δείτε νέο βίντεο
Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, η κατάσταση όπως,,,,

αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί στη Σάμο, δείχνει ότι έχει ξεφύγει εκτός ορίων και δεν θα αργήσει η μέρα που μπορεί να χαθούν άνθρωποι!

Σε ένα κέντρο ανοιχτής - κλειστής δομής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο νησί και με ανθρώπους που φιλοξενούνται σε τέτοιες συνθήκες, είναι λογικό να έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε και χθες το βράδυ, με τα βίαια επεισόδια και τους τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας σε σοβαρή κατάσταση!

Το Κέντρο Μεταναστών στη Σάμο αυτή τη στιγμή έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει -νόμιμα- 286 ανθρώπους και έχει μέσα 954!

Και όλοι αυτοί από διαφορετικές χώρες, με διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία, και διαφορές που είναι φύση αδύνατον να συνυπάρξουν.

Με αστυνομική δύναμη που δεν φτάνει να φυλάξει ούτε αγώνα ποδοσφαίρου 'Δ Εθνικής κατηγορίας, τα κακοποιά στοιχεία κάνουν πάρτι στο Κέντρο και η κυβέρνηση και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σφυρίζει αδιάφορα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών!


Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει στα αγωνιώδη δημοσιεύματα που έχουμε κάνει από τον περασμένο Μάρτιο, ΓΙΑΤΙ το Hot Spot της Σάμου που δαπανήθηκαν τόσα εκατομμύρια ευρώ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ;;;

Με κλειστό το Hot Spot η διαδικασία επαναπροώθησης στην Τουρκία δεν προχώρησε ποτέ και έτσι έχουμε μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται εδώ στο νησί, πάνω από 4 μήνες και με τους Τούρκους αξιωματούχους να κάνουν διακοπές!

Από την άλλη η κοινωνία και οι πολίτες της Σάμου βρίσκονται σε μεγάλη αναταραχή και με δεδομένο ότι η πτώση στο μεγαλύτερο παραγωγικό κομμάτι του νησιού που είναι ο τουρισμός, να έχει φτάσει τουλάχιστον στο 65%, όλα κρέμονται πραγματικά σε μια κλωστή!

Όπως αναφέρουν πολλοί απλοί πολίτες αλλά και επιχειρηματίες σε εκατοντάδες καταγγελίες που κάνουν συνεχώς στην εφημερίδα μας, αν αυτό συνεχιστεί τότε (όπως λένε) θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Θεωρούν αδιανόητο το μήνα Ιούνιο να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι μετανάστες στο νησί και καθημερινά να γίνονται επεισόδια και κλοπές και κανείς να μην κάνει τίποτε!

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε πως η γενική κατακραυγή που υπάρχει στο νησί για την κατάσταση αφορά και την ανεξέλεγκτη δράση πολλών μελών από διάφορες ΜΚΟ, αλλά και κάποιων "αλληλέγγυων" που δεν διστάζουν να παροτρύνουν τους μετανάστες να προκαλούν επεισόδια, ώστε να "πιέζουν" τη μεταφορά τους προς την Αθήνα!

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έχουν ως στόχο την αναταραχή, ώστε να έχουν και "αντικείμενο εργασίας", καταφέρνοντας και έχοντας ως στόχο το μεγάλο φαγοπότι με τις χρηματοδοτήσεις Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ