2016-06-04 09:01:00
Φωτογραφία για Μόλις άφησε το μωρό της στον Πάγκο, άρχισε να ουρλιάζει. Μέχρι να καταλάβει ΤΙ είχε συμβεί, ήταν πολύ αργά…
Μία μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν έξαλλη όταν το μωρό της τραυματίστηκε από πινέζες που ήταν τοποθετημένες σε έναν δημόσιο πάγκο αλλαγής μωρών από κάποιους που ήθελαν να κάνουν μια απαίσια φάρσα. 

Η Hayley Turner ξάπλωσε τον γιο της, Samuel στο μαλακό τραπέζι, όταν εκείνος άρχισε ξαφνικά να φωνάζει από τον πόνο.

“Το αγνόησα σκεπτόμενη ότι φώναζε επειδή ήταν κουρασμένος, κρύωνε και γκρίνιαζε, έτσι τον άλλαξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να τον πάρω αγκαλιά και να τον ηρεμήσω”, έγραψε στο Facebook. “Τελικά κάποιος απαίσιος άνθρωπος σκέφτηκε ότι θα είχε “πλάκα” να βάλει επίτηδες πινέζες κάτω από τον πάγκο.”

“Το καημένο το μωρό μας τρυπήθηκε από τις πινέζες. Και επειδή δεν είναι αρκετά μεγάλος για να μου πει ότι πονάει, τώρα μοιάζει με μαξιλάρι με 5 συνολικά τρυπήματα”, συνεχίζει η εξαγριωμένη μητέρα. “Η λέξη θυμός δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που αισθάνομαι.”


Η δημοσίευση της Turner κοινοποιήθηκε πάνω από 90.000 φορές και πολλοί γονείς ζήτησαν να επέμβει η αστυνομία.

Η Turner ενημέρωσε αργότερα ότι ο Samuel έχει ξεπεράσει το περιστατικό και ελπίζει ότι η εμπειρία του γιου της θα κάνει άλλους γονείς να ελέγχουν τους πάγκους πριν βάλουν τα μωρά τους.

“Ο Samuel είναι καλά και το έχει ξεχάσει. Η πλάτη του δεν είναι τόσο κόκκινη τώρα”, γράφει η Turner. “Εγώ από την άλλη είμαι σοκαρισμένη που οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο κακοί.”

“Το δημοσίευσα όχι για να ντροπιάσω κάποιον, αλλά για να ενημερώσω και άλλους γονείς, αφού είναι κάτι που μέχρι σήμερα δεν θα σκεφτόμουν ως απειλή”, προσθέτει. Η αστυνομία του Thames Valley ερευνά το περιστατικό, αφού ακόμη ένα παιδί τσιμπήθηκε από τις πινέζες του φαρσέρ.

πηγή : fanpage
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ