2016-06-05 18:04:12
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΙΚ ΓΙΑΝΓΚ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ... ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Πάτρικ Γιανγκ ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό, αφού από τις 12 Νοεμβρίου 2015 τελείωσε γι'αυτόν η χρονιά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την ρήξη χιαστού που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές.  

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο "sdna" για την πρώτη του χρονιά στο λιμάνι :

«Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, αλλά αυτό που κρατάμε είναι οι τελευταίες της εικόνες από τους τελικούς.Hττηθήκαμε στον πρώτο τελικό από τον Παναθηναϊκό, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο. Ηταν συναρπαστικό να βλέπω τον Μπίλι  και την ομάδα να μάχονται.Ηταν απίστευτα όσα έκανε. Το να πάρεις και να ευστοχήσεις σε τέτοια σουτ, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μετά τον τελευταίο αγώνα τον ευχαρίστησα, γιατί μου επέτρεψε να παρακολουθήσω από κοντά το μεγαλείο του».

Στη συνέχεια ο  Πάτρικ Γιανγκ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πρίντεζη : 

«Εχασε τον πατέρα ανήμερα του πρώτου αγώνα. Ηταν πολύ κακό timing. Ημασταν εκεί για εκείνον, αλλά τώρα πρέπει να επουλώσει το τραύμα. Χρειάζεται χρόνο για να το ξεπεράσει. Ειμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Το κάναμε για εκείνον». 


Για την υποδοχή 20.000 οπαδών της ομάδας στο ΣΕΦ μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε : 

«Οταν φύγαμε από το ΟΑΚΑ, άκουγα που έλεγαν πως έχει τόσο κόσμο στο ΣΕΦ, αλλά δεν τους πίστεψα. Ηταν κάτι απερίγραπτο. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο στην Ελλάδα».

Για τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος, αλλά και για το μέλλον του, σχολίασε : 

«Mου ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω την ομάδα και να μην είμαι σε θέση να αγωνιστώ. Οταν θες να κάνεις κάτι που αγαπάς και δεν μπορείς, είναι πάντα άσχημο. Aυτή την στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία μου. Θέλω να επιστρέψω στο 100%, να μην σκέφτομαι το γόνατο μου και ελπίζω να έχω μία πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ