2016-06-06 14:27:17
Φωτογραφία για ΕΚΕΙ... ΟΔΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!
Σε συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο, προτεραιότητα του Έλληνα τεχνικού είναι η Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δύσκολα θα συνεχίσει στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, όχι γιατί η ρωσική ομάδα δεν θέλει να τον κρατήσει στον πάγκο της, αλλά γιατί ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να εργαστεί σε ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα την νέα αγωνιστική χρονιά και θα εδρεύει σε πόλη που θα έχει διεθνές σχολείο για την 6χρονη κόρη του.

Ιδανικός προορισμός για τον Έλληνα τεχνικό θα ήταν η Μπαρτσελόνα, που ενδέχεται να λύσει την συνεργασία της με τον Τσάβι Πασκουάλ με τη λήξη της φετινής σεζόν, ανεξαρτήτως της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Η Μακάμπι από την πλευρά της, ενδιαφέρεται για τον πρώην προπονητή των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με δημοσίευμα του eurobasket.com, και το πλεονέκτημα της προοπτικής της συνεργασίας με την ισραηλινή ομάδα είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Επιπλέον η Μακάμπι προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον Γιώργο Μπαρζώκα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Στο μεταξύ ΜΜΕ από το Ισραήλ αναφέρουν ότι η Μακάμπι ενδιαφέρεται και για τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος, ωστόσο, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την Μπάμπεργκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ