2016-06-08 19:01:12
Φωτογραφία για Η κορυφή του παγόβουνου, η εξάρθρωση πολυμελής εγκληματική οργάνωση για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη ( A’ Μέρος )
Μας κίνησε την περιέργεια και ¨στρέψαμε το βλέμμα μας ¨ προς την Κρήτη και αυτά που διαπιστώνουμε ¨δεν τα χωράει μέσου ανθρώπου νους¨  …. όπως μας είπαν .

Η παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων στην Κρήτη , είναι τόσο οργανωμένη που στηρίζει την οικονομία τριών ( στην ουσία ενός ) μεγάλων επιχειρηματιών , που με την σειρά τους στηρίζουν την οικονομία της Κρήτης .

Έτσι εξασφαλίζουν την μέγιστη ¨στήριξη¨ και κάλυψη

Η συγκεκριμένη ¨τρόικα ¨ έχει καταφέρει με τα χρόνια  να ¨βάλει παντού ¨ δικά της άτομα , έμπιστους , που είναι έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν .

Από φαροφύλακες και παρατηρητές σε παραθαλάσσια μέρη και λιμένες ( Πακιστανούς για 20 ευρώ την ώρα ) , σε  τελωνεία , από Λιμενικές Υπηρεσίες έως Αστυνομικές Υπηρεσίες (  έχοντας εξασφαλίσει εκεί τον πλήρη έλεγχο ) , δουλεύουν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή για αυτήν  …. ακόμα και ονόματα εισαγγελέων και δικαστών ( ανακριτών ) που φέρετε να  έχουν συστρατευθεί μαζί τους ,μας  έρχονται ως πληροφορίες , τις οποίες επεξεργαζόμαστε .


Τίποτα από θάλασσα μεριά δεν πλησιάζει τις ακτές της Κρήτης , που να μην ελέγχεται απόλυτα από τους ανθρώπους της Κρητικής Μαφίας . Λιμένες , διαδρομές , σημεία προσωρινής αποθήκευσης ( αποθήκες για άλευρα , καύσιμα )  κ.α , είναι άρτια οργανωμένα , ελεγχόμενα ώστε , να κυλήσουν ομαλά όλες οι εργασίες …κάθε φορά .

Κανείς δεν τολμά καν να μιλήσει ή πόσο μάλιστα να ¨κοντράρει¨ το κύκλωμα αυτό , που δεν έχει παρόμοιο προηγούμενο .

Ελέγχεται ακόμα εάν , οι τελευταίες  εξαρθρώσεις πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων για παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη , είναι ¨για ξεκάρφωμα ¨ ήτοι για παραπλάνηση , ότι το θέμα ελέγχεται πλέον  στην Κρήτη , ώστε , να αποστρέψουν το βλέμμα τους οι Αρχές εδώ στην Αθήνα  .

Αξιοσημείωτο ότι , οι πέντε αστυνομικοί που εμπλέκονται στην τελευταία εξάρθρωση δεν ¨ακούστηκε ¨ ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα , όπως γινόταν σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις .

Το Εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας  τα τελευταία χρόνια ¨έχει έδρα ¨ εδώ …μας είπαν ( μα και αυτοί , δεν φαίνεται να ¨θέλουν¨) …πρόσθεσαν .

Θέλοντας να δώσουμε  συνεπώς χρόνο στις Αρχές  προκειμένου να ¨καθαρίσουν ¨  όλο αυτό το πεδίο  ( δεν θέλουμε να τις εκθέσουμε )

..συνεχίζουμε την συγκέντρωση στοιχείων με την βοήθειά σας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ