2016-06-08 19:04:15
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... ΝΤΟΜΙΝΟ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και προσφάτως... παραιτηθέντα από την Μαρσέιγ, Μίτσελ Γκονζάλεθ, θέλει να προσλάβει η Εσπανιόλ, μετά τη... «σφήνα» της Σεβίλλης για τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ουνάι Έμερι, με την Σεβίλλη να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του 44χρονου τεχνικού και να έχει στρέψει την προσοχή της στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Το ενδιαφέρον των Ανδαλουσιάνων για τον τελευταίο... χαλάει κάπως τα σχέδια της Εσπανιόλ, η οποία ήθελε να προτείνει στον πρώην προπονητή της Γουότφορντ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", το... ντόμινο αυτό έχει κάνει τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο να στραφούν στην περίπτωση του Μίτσελ, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον ιδανικό διάδοχο του Κονσταντίν Γκάλτσα.

Οι «παπαγάλοι» θέλουν λοιπόν να επαναπατρίσουν τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τον Φλεβάρη του 2013 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αποχώρησε στις 6 Ιανουαρίου του 2015 μετά από δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και το καλοκαίρι του ίδιου έτους ανέλαβε την Μαρσέιγ, από την οποία παραιτήθηκε πριν δυο μήνεςλόγω των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ