2016-06-09 09:29:29
Φωτογραφία για Απίστευτο! Διεθνής ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε επειδή φόρεσε... [photo]
Ότι το Ιράν είναι μια κοινωνία που είναι πολύ αυστηρή όσον αφορά τους ενδυματολογικούς κώδικες αυτό είναι γνωστό Τη λεπτομέρεια αυτή φαίνεται ότι δεν υπολόγισε ένας διεθνής Ιρανός ποδοσφαιριστής όταν αποφάσισε να φορέσει ένα κίτρινου χρώματος παντελόνι με τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Την απόφαση των έξι μηνών αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριοτητα επέβαλε στον 29χρονο Σοσα Μακανί μια επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την επιβολή της ηθικής στο Ιράν.

Όπως δήλωσε σε ιρανικά ΜΜΕ μέλος της επιτροπής η απόφαση ελήφθη γιατί «η εμφάνιση του Μακανί μπορεί να έχει επίπτωση στην κοινωνία».

Ακτιβιστές εκφράζουν ανησυχία ότι η αυξημένη «ευαισθησία» για την εμφάνιση των πολιτών που δείχνουν εσχάτως οι ιρανικές αρχές αποτελεί εισβολή στην ιδιωτική ζωή των πολιτών.

Πριν από λίγες ημέρες ορισμένοι είχαν ζητήσει να απαγορευθεί η παρουσία στις τηλεοπτικές οθόνες της ηθοποιού Ταρανέχ Αλιντοστί η οποία κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Τεχεράνη εμφανίστηκε με ένα φεμινιστικό τατουάζ στο αριστερό της χέρι.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ