2016-06-12 09:48:16
Φωτογραφία για Τα εγκαίνια της 50ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας
Πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2016 στις 21:00 Παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, η διοίκηση της ΠΕΛ με τον κ. Γιώργο Λάμπρου και η Φθιωτική Αναπτυξιακή υποδέχτηκαν τον πάρα πολύ κόσμο και τους επίσημους καλεσμένους.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Καραϊσκος, οι βουλευτές της Φθιώτιδας κ.Σταϊκούρας, κ.Μιχελής, κ. Σαρακιώτης, κ.Καραναστάσης, κ. Βέττας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Διαμαντάρας, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γκλέτσος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καραγιάννης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.Χειμάρας και κ. Αποστολόπουλος και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρόν.

Τόσο ο πρόεδρος της ΠΕΛ κ. Λάμπρου όσο και ο πρόεδρος της Φθιωτικής Αναπτυξιακής κ. Τσούρτος, αφού αναφέρθηκαν στην συνολική, πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων και άλλους φορείς προκειμένου να πραγματοποιθεί η φετινή Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, τόνισαν τον σημαντικό της ρόλο στην τοπική κοινωνία και υποσχέθηκαν για το μέλλον καλύτερες προοπτικές.

Ο υπουργός κ. Τσιρώνης, αφού έκοψε την εθιμοτυπική κορδέλα για τα εγκαίνια, περιηγήθηκε στα περίπτερα των κτιρίων της ΠΕΛ όπου συνομίλησε με επαγγελματίες αλλά και δοκίμασε τοπικά προϊόντα.

Δείτε κάποιες χαραχτηριστικές εικόνες:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ