2016-06-20 08:42:57
Φωτογραφία για Θα δακρύσετε: Δείτε τι έκανε ένας 65χρονος που συγκλονίστηκε από τη σφαγή στο Ορλάντο [photo]
Ένας 65χρονος άνδρας συγκλονίστηκε τόσο πολύ από το μακελειό στο gay bar του Ορλάντο πριν από λίγες ημέρες, που κατασκεύασε 49 χειροποίητους ξύλινους σταρυρούς μνημείων, έναν για κάθε θύμα που έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες του Ομάρ Ματίν.

Ο Γκρεγκ Ζάνις ταξίδεψε μία απόσταση 1.200 μιλίων, από το Σικάγο, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στους νεαρούς αυτούς ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ενώ διασκέδαψαν, θυσία στο βωμό ενός ακραίου και ακατανόητου φανατισμού.

Τους 49 λευκούς ξύλινους σταυρούς κοσμούσαν ισάριθμες κόκκινες καρδιές, πάνω στις οποίες αναγράφονταν τα ονόματα των θυμάτων. Ο 65χρονος Γκρεγκ Ζάνις οδήγησε για 17 ώρες προκειμένου να φτάσει στο Ορλάντο και να εμπληρώσει το σκοπό του.

Στις δηλώσεις του, Αμερικανός από το Σικάγο υποστήριξε ότι το έκανε για τις οικογένειες των αδικοχαμένων αυτών παιδιών. Δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο 65χρονος άνδρας λειτούργησε κατ' αυτόν τον τρόπο, αντιδρώντας στην παράνοια. Το ίδιο είχε κάνει στην Αουόρα, με τους 12 νεκρούς, αλλά και με τους 26 του Νιούτον.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ