2016-06-21 01:04:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στα τμήματα του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, κ. Μιχάλης Κουντούρης και ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Λεριώτης, που είναι δίπλα στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ, από την πρώτη στιγμή της επανίδρυσης του.

Το παρών έδωσαν επίσης σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού ΣΦΠ, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος, ο ταμίας κ. Δημοσθένης Λαζαρίδης, από το Τ.Α.Α. οι Χρήστος Φλάμπουρας, Λευτέρης Χρυσοφάκης.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρευρέθηκαν επίσης ο εκ των αντιπροέδρων κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Κώστας Καρδιασμένος.

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός παρευρέθηκαν ο Δ/ντης Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Λεπενιώτης και ο Δ/ντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστος Μπαφές.

Τέλος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και οι κ.κ. : Δημήτρης Καμμένος, Σοφοκλής Ξυνής (πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή) αλλά και χορηγοί του συλλόγου όπως ο κ. Αλέξης Καναβός από την Nova Forthnet, ο κ. Νικολόπουλος από την Novibet και πλήθος άλλων!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ