2016-06-21 17:11:43
Φωτογραφία για Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την απώλεια των δύο (2) δασοπυροσβεστών στην Κύπρο
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης προς τον Διοικητή Πολιτικής Άμυνας κ. Χατζημιχαήλ και προς τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος, της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τσιντίδη, εκφράζοντας την οδύνη του για την απώλεια των δύο (2) δασοπυροσβεστών που έχασαν την ζωή τους δίνοντας άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και συνεχίζει μέχρι στιγμής να μαίνεται εκτός ελέγχου.

Τις προσπάθειες των δυνάμεων κατάσβεσης από αέρος συνδράμει από την πρώτη στιγμή και η Ελλάδα με δύο (2) Canadair CL-415 και δύο (2) Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το τηλεγράφημα έχει ως ακολούθως:

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια των δύο δασοπυροσβεστών οι οποίοι έπεσαν την ώρα του καθήκοντος μαχόμενοι την πύρινη λαίλαπα, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου στους οικείους των θυμάτων. Οι σκέψεις μας αυτήν την ώρα βρίσκονται δίπλα σας και στο τεράστιο έργο που έχετε να φέρετε εις πέρας στο οποίο θα συνδράμουμε και περαιτέρω με κάθε δύναμη.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ