2016-06-22 21:14:21
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ... ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
Όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Μάικ Τζέιμς θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ακόμα όμως και αν δεν συμβεί αυτό, τα χρήματα που απαιτεί για να υπογράψει φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ, με τους Πειραιώτες να κοιτούν ήδη άλλες λύσεις,

Ο πρώην γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό στα χέρια του η οποία όμως δεν πλησιάζει τα θέλω του (δείτε λεπτομέρειες εδώ), ενώ πρόσφατα είπε  "όχι" στην πρόταση ύψους 800.000 ευρώ που του κατέθεσε η Γαλατάσαραϊ, η οποία βλέπει με τη σειρά της τον περσινό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Έρικ Μακκόλουμ να... "κλωτσάει" στο ενδεχόμενο ανανέωσης (δείτε λεπτομέρειες εδώ), γι'αυτό και ψάχνει παίκτη για την περιφέρειά της.

Ο Τζέιμς έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει οικονομική θυσία. Είναι σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες με ομάδα του ΝΒΑ, η οποία ακόμα δεν του έχει καταθέσει πρόταση, ακόμα όμως και αν το κάνει, αυτή δεν θα ξεπερνάει το μίνιμουμ (ως undrafted χωρίς προϋπηρεσία στο ΝΒΑ) των 543.471 δολαρίων -χωρίς την εφορία, την οποία θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος-!

Ο Τζέιμς λοιπόν αποφάσισε να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή το ΝΒΑ, οι προτάσεις από την Ευρώπη δεν του... λείπουν, ενώ έχει και την σιγουριά της Κίνας, αφού έχει και από εκεί προτάσεις με καλά λεφτά. Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Ολυμπιακός που έχει λάβει τα... μηνύματα, κοιτάει ήδη αλλού... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ