2016-06-24 11:35:37
Φωτογραφία για Αντίο Βασίλισσα μου!
Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι κάτοικοί του πήραν  την απόφασή τους Γιορτές μεταξύ Brexiters αλλά και σε όλη την Ευρώπη είναι δικαιολογημένες για εκείνους που θέλουν ένα μικρότερο και λιγότερο ισχυρή Ευρώπη.

Μια νέα εποχή, μια νέα Ευρώπη, ένας νέος κόσμος έδωσε χθες τη γέννηση. Η Σκωτία θα υπακούσει στην επιθυμία της Αγγλίας σε μια απομακρυσμένη απομόνωση;

Πώς θα αισθανθούν οι πολίτες της Βόρειας Ιρλανδίας που έχουν δίπλα τους μια ΕΕ η Ιρλανδία; Δεν είναι αρκετό το 96% του Γιβραλτάρ να παραμείνει στην Ευρώπη; Τι απομένει ΕΕ θα κάνει; Είναι ένα νέο μπορούσαν να αποφευχθούν Συνθήκη του Σένγκεν; Είναι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού; Είναι οι μόνες αξιόπιστες κόσμου παίκτες; Πολλές ερωτήσεις λίγες απαντήσεις από τώρα και στο εξής.

Σε κάθε περίπτωση, ΕΕ απέτυχε να εξυπηρετήσει το σκοπό του. Ευημερία του λαού της. Παρόντες μηχανισμοί οι ηγέτες της ΕΕ, καθώς και αυτά τα έθνη »αρνήθηκε για χρόνια για να προσαρμοστούν στο νέο ανθρώπινο περιβάλλον
. Παρέμειναν κολλημένοι στη μεσαιωνική τρόπους κυβερνώντος δίνοντας τη φτώχεια και την απόγνωση στους πολίτες της ΕΕ. Η ανεργία, η τεράστια χρέη, χωρίς οράματα, χωρίς ελπίδα, χωρίς πολέμους της αξιοπρέπειας. Τώρα η θα τρέξει να κρυφτεί όλα αρνούνται τις ευθύνες τους και επείγουσα ανάγκη για αλλαγή.

Θα δούμε σύντομα πόσο θα κρίνει τη σοφία των αποφάσεων της Βασίλισσας και PM για να κρατήσει και την υποστήριξη χθεσινό δημοψήφισμα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είναι μόνοι τους από εδώ και στο εξωτερικό της ΕΕ και τις αρχές που το δημιούργησε, αλλά γίνονται ανεύθυνα χαλαρά σε τελευταίες δεκαετίες από άγνωστες δυνάμεις.

BREXIT θα μπορούσε να είναι η Lehman Brothers ΕΕ περιστατικό και είναι στα χέρια των ηγετών της να το χειριστεί. Ο κ Junker, ένθερμος υποστηρικτής του κ Τσίπρας και η πολιτική νοοτροπία του θα πρέπει να βρει το νέο σημείο ισορροπίας μεταξύ Γερμανοί και οι Γάλλοι για να κρατήσει ζωντανό ΕΕ και το ρόλο του, κάτι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή της ΕΕ τώρα χωρίς το μαχητικό πνεύμα των Βρετανών ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους, θα πρέπει να βρει και πάλι σωστή κατεύθυνση του, νέοι ηγέτες μετά την επερχόμενη εθνικές εκλογές σε πολλές χώρες και να αποφασιστει ο ρόλος τους, παραμένοντας ενωμένοι ή κάθε μόνα τους πηγαίνει πίσω στο 1648 και η συνθήκη Βεστφαλίας.

Όπως οι δημοσκοπήσεις έδειξαν η ζωή είναι απρόβλεπτη και με  αυτό το τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παραμείνει η ανθρωπότητα ένα μυστήριο αυτού του κόσμου.

Αντίο Βασίλισσα μου,Το βασίλειό σου να ζήσει!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελλιπής η Λοντρίνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελλιπής η Λοντρίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ