2016-06-24 20:57:18
Φωτογραφία για «ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ Ο ΒΙΚΤΟΡ...» (ΡΗΟΤΟ)
Νέο προπονητή έχει από χθες ο Ολυμπιακός και είναι φυσιολογικό να... συνεχίζονται τα ξένα δημοσιεύματα που έχουν σχέση με τα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων.

Η ιστοσελίδα cadenaser.com μάλιστα σημειώνει σε δημοσίευμά της πως ο Βίκτορ ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μάθουν τι γίνεται με την περίπτωση του Ντε λα Μπέγια, ενώ συμπληρώνουν πως η μεταγραφή θα γίνει διαπραγματεύσιμη μόνο αν πουληθεί ο Μασουακού.

«Ο Βίκτορ ζήτησε από τον Ολυμπιακό να μάθει πληροφορίες για τον Ντε λα Μπέγια», τιτλοφορείται το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Ντεπορτίβο λα Κορούνια και τις τελευταίες ώρες, νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, ζήτησε από τους παράγοντες της ομάδας να πάρουν τον παίκτη της Σοσιεδάδ», ενώ συμπληρώνει.

«Είναι το τρίτο καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Ντε λα Μπέγια και ίσως αυτή η επιμονή, συν τον Βίκτορ που τον θέλει, να βοηθήσουν στο να γίνει η διαπραγμάτευση. Αλλά πριν γίνει το οτιδήποτε με τη Σοσιεδάδ, θα πρέπει η ελληνική ομάδα να πουλήσει τον Μασουακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ