2016-07-02 00:10:18
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης  κ. Λαμπάκη Ευάγγελο
Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 09:00 π.μ. αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. ΛΑΜΠΑΚΗ Ευάγγελο . Στη συνάντηση συμμετείχε και ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο και ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, στα πλαίσια της συνεχής συνεργασίας που διέπει την Ένωσή μας με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Δήμαρχος μας ενημέρωσε για την πορεία της υπόθεσης που αφορά τη μεταστέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης στο παλιό νοσοκομείο και αναζητήθηκαν τρόποι για ακόμη καλύτερη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την πλευρά μας ενημερώσαμε τον κ. Δήμαρχο για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης και τον διαβεβαιώσαμε ότι παρόλα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν , η Ελληνική Αστυνομία και οι Αστυνομικοί , εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, διαφυλάσσοντας το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ