2016-07-02 16:14:11
Φωτογραφία για ΚΑΙ Ο ΣΙΝΑΝ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ!
Ένα ακόμη σημαντικό όνομα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Σινάν Γκιουλέρ, θα βρεθεί στο μεγαλύτερο 3Χ3 του καλοκαιριού ως ο πρώτος international... αστέρας, ο οποίος θα συμμετέχει στην διοργάνωση.

Ο αρχηγός της Γαλατάσαραϊ και της Εθνικής Τουρκίας αμέσως μετά τη μάχη της γείτονος χώρας στο Προολυμπιακό Τουρνουά στη Μανίλα θα ταξιδέψει στη Σύρο για το LG AegeanBall Festiva! Ο 33χρονος, Σινάν Γκιουλέρ, μίλησε στο www.aegeanball.gr, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως επιθυμεί να δημιουργήσει ένα παρόμοιο Τουρνουά, ώστε να συνδέσει ακόμη περισσότερο της δύο χώρες!

«Πρώτα απ’ όλα, είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση του Γιώργου (Πρίντεζη) στο LG AegeanBall Festival. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος του! Εύχομαι αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει μια γέφυρα πολιτισμού ανάμεσα σε δύο χώρες με σπουδαία μπασκετική ιστορία και φυσικά να ακολουθήσουν και άλλες Μεσογειακές χώρες. Ίσως του χρόνου οργανώσω και εγώ ένα παρόμοιο Τουρνουά στην Τουρκία, σαν μια “αδελφική” διοργάνωση, με στόχο να μεταλαμπαδεύσω το όραμα του Γιώργου και να φέρω περισσότερους ανθρώπους κοντά.

Τα λέμε σύντομα στη Σύρο!»

Για την συμμετοχή σας στο τουρνουά κάντε κλικ στην φόρμα εγγραφής ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ