2016-07-04 14:09:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Αρνείται τις κατηγορίες για εμπρησμό για την πολυκατοικία που έπιασε φωτιά...
Αρνούμενος τις κατηγορίες για εμπρησμό από πρόθεση σε πολυκατοικία επί της οδού Ελληνος Στρατιώτου στην Πάτρα, οδηγήθηκε σήμερα ο 60χρονος πρώην διαχειριστής ενώπιον του Ανακριτή.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελευθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν στην πρόκληση δυο πυρκαιγών στο υπόγειο του κτιρίου στις 20  και στις 30 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως το ανακριτικό της πυροσβεστικής, εξετάζοντας τα διαδοχικά συμβάντα, στράφηκε στην εκδοχή της κακόβουλης ενέργειας. Οι έρευνες συνδυάστηκαν και με τις καταγγελίες  των ενοίκων της πολυκατοικίας, οι οποίοι κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr πως ο συγκεκριμένος γείτονάς τους, τους είχε απειλήσει πως θα τους κάψει, λόγω ορισμένων διαφορών και αντιπαραθέσεων που είχαν μαζί του.

Το χρονικό

Σε ό,τι αφορά τις πυρκαγιές στην πολυκατοικίας της  την οδού  Έλληνος Στρατιώτου 81-83, η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν μεγάλη και στα δύο περιστατικά, καθώς κινδύνευσαν ένοικοι.

Η πυροσβεστική, στις 30 Ιουνίου με κλιμακοφόρο απεγκλώβισε 7 άτομα μεταξύ των οποίων και ηλικιωμένοι, ενώ στις 20 Ιουνίου οι πυροσβέστες κατέβασαν, με τον ίδιο τρόπο,  δυο γυναίκες που αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα . Η φωτιά είχε περιοριστεί στην αποθήκη απ΄ όπου και ξεκίνησε ωστόσο η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή και οι καπνοί πάρα πολύ πυκνοί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ