2016-07-06 09:06:26
Φωτογραφία για Πριν 4 χρόνια “επικίνδυνος”, τώρα αναπληρωτής διοικητής
Βασιλική Αγγουρίδη - Virus

Πολλά ερωτηματικά και έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει η επιλογή ενός συγκεκριμένου προσώπου για θέση αναπληρωτή διοικητή και μάλιστα σε ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της Κρήτης.

Μεταξύ των νέων διοικήσεων που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν και το όνομα του Γ. Μοσχοβάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή Διοικητή στο ΠΑΓΝΗ – Βενιζέλειο.

Ο κ. Μοσχοβάκης, όπως αναφέρεται και στο βιογραφικό που απέστειλε το Υπουργείο Υγείας, έχει διατελέσει Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου (εδώ).

Τότε, το Φεβρουάριο του 2012, εργαζόμενοι του νοσοκομείου είχαν πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του κ. Μοσχοβάκη αντιδρώντας στον τρόπο κατάρτισης του προγράμματος εφημεριών, κρίνοντας το επισφαλές και αξίωναν την παραίτηση του διοικητή.

Μεταξύ των διαμαρτυρόμενων ήταν και ο Ανδρέας Ξανθός, ως μέλος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ρεθύμνης Στην κινητοποίηση εκείνη αυγά είχαν πέσει, συνθήματα είχαν γραφτεί στους τοίχους και η αγανάκτηση ξεχείλιζε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη σελίδα ygeionomikoi.gr, οι διαμαρτυρόμενοι, στο ψήφισμα της γενικής συνέλευσης που ακολούθησε χαρακτήριζαν τον κ. Μοσχοβάκη «επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία» και «εκφραστή του νέου φασισμού».

Τότε, γιατί τώρα αναλαμβάνει αναπληρωτής διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, επικεφαλής για το Βενιζέλειο….
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ