2016-07-06 16:41:07
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν δεκατρία 13  άτομα για μαστροπεία στην Αθήνα
Συνελήφθησαν, στις 30-6-2016 το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δεκατρία (13) άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας καθώς και για παράβαση των Νόμων περί εκδιδόμενων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής, εντοπίστηκαν δύο (2) άτομα, ένας 31χρονος ημεδαπός και μία 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, ιδιοκτήτες τεσσάρων (4) παράνομων, καθόσον αυτοί είχαν σφραγισθεί, οίκων ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν επιπλέον έντεκα (11) άτομα, εκ των οποίων ένας 41χρονος ημεδαπός ως φύλακας των οίκων ανοχής, τέσσερα (4) άτομα που διευκόλυναν την λειτουργία τους και έξι (6) αλλοδαπές εκδιδόμενες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των -1.600- ευρώ, ένα καταγραφικό μηχάνημα και οκτώ (8) κάμερες.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ