2016-07-07 00:46:06
Φωτογραφία για ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΛΑΕ για την δήλωση της Φ. Γεννηματά για δικαστική διερεύνηση των,τάχα, σχεδιασμών Τσίπρα – Βαρουφάκη
Με κατάπληξη διαβάσαμε την ανεύθυνη δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με την οποία καλεί...  προκλητικά την δικαιοσύνη να διερευνήσει τους κρυφούς, τάχα, σχεδιασμούς Τσίπρα – Βαρουφάκη για Grexit.

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τέτοιοι σχεδιασμοί Τσίπρα – Βαρουφάκη δυστυχώς δεν υπήρξαν, σε πλήρη αντίθεση με όσα, μέχρι την ύστατη στιγμή, πρότειναν το Αριστερό Ρεύμα και η Αριστερή Πλατφόρμα , με στόχο να αποφευχθεί το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, το οποίο έσπευσε η Φώφη Γεννηματά να υπογράψει .

Αντίθετα, ο Αλ. Τσίπρας και ο Γ. Βαρουφάκης επέμεναν δογματικά και μέχρι τέλους , όπως κάνουν και σήμερα, στην παραμονή της Ελλάδας στη γερμανική φυλακή , που αποκαλείται ευρωζώνη, βυθίζοντας τη χώρα σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα .

Το ερώτημα όμως είναι : ακόμα και αν κάνουμε την αβάσιμη υπόθεση πως Τσίπρας – Βαρουφάκης είχαν σχέδιο εξόδου από το ευρώ, από που και ως που αυτό το ζήτημα είναι θέμα της δικαιοσύνης και συνιστά ποινικό αδίκημα?

Το μόνο που απομένει για την Φώφη Γεννηματά και τους φανατικούς ευρώπληκτους του ελληνικού κατεστημένου, είναι να ζητήσουν και ένα νέο 509 που θα διώκει απηνώς και θα φυλακίζει όσους σχεδιάζουν, μεταξύ αυτών και τη ΛΑΕ, την έξοδο από την ευρωζώνη

Η δικτατορία του ευρώ σε πλήρη εξέλιξη !

Αθήνα, 6/7/2016
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ