2016-07-07 09:00:29
Φωτογραφία για «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ ΜΕ... ΚΑΤΟΧΗ, ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΙΚΤΟΡ
Νέα «σελίδα» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Άλλο περιβάλλον, άλλες εικόνες, νέες παραστάσεις, ίδιος στόχος: Η ετοιμότητα στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας περιόδου. Ο Θρύλος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Βέλγιο και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση επί βελγικού εδάφους.

Στις εγκαταστάσεις της Γκενκ, τις οποίες ο βελγικός σύλλογος παραχωρεί στον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ είχαν την ευκαιρία να αρχίσουν το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε από την αρχή πολλή μπάλα. Ασκήσεις κατοχής και πίεσης, στημένες φάσεις με έμφαση στην επιθετική λειτουργία και τη δημιουργία προϋποθέσεων για το «εύκολο» γκολ, αλλά και δίτερμα, με πλήρη ανάπτυξη και δουλειά επάνω στην άμυνα και την επίθεση.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές στο Γκενκ. Με τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου, ήλιο με αραιά σύννεφα και όχι πολλή υγρασία, η δουλειά των παικτών μας έγινε ακόμη πιο εύκολη, σε ό,τι αφορά την προπόνησή τους.


Εκτός προγράμματος έμειναν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Μαζουακού έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο, καθώς αισθάνεται μικροενοχλήσεις χαμηλά στους κοιλιακούς. Ο Φιγκέιρας έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και συνέχισε με ατομικό στο γήπεδο, φορώντας και ποδοσφαιρικά και κάνοντας ασκήσεις με μπάλα. Με ατομικό άρχισε ο Ντουρμάζ, ο οποίος στη συνέχεια μπήκε στο πρόγραμμα κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο Σουηδός δεν ήταν το μοναδικό νέο πρόσωπο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού στην προπόνηση συμμετείχε και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Την Πέμπτη οι παίκτες του Θρύλου έχουν διπλή προπόνηση στο πρόγραμμα. Στις 10:00 και στις 18:00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ