2016-07-07 21:00:35
Φωτογραφία για Ο Στραματσόνι βιάζεται να πάρει τον Σίλντενφελντ
Επισπεύδονται οι διαδικασίες τις απόκτησης του Γκόρντον Σίλντενφελντ από την πλευρά του Παναθηναϊκού, με τον Αντρέα Στραματσόνι να θέλει να έχει τον παίχτη στους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Europa League. Ενδεχομένως αυτό να σημαίνει πως ο Ιταλός έχει διακρίνει κάποια στοιχεία που δεν του άρεσουν στο δίδυμο Μολέδο-Ιβάνοφ, το οποίο λογίζεται ως βασικό αυτή τη στιγμή για το κέντρο της άμυνας των «πρασίνων».

Η αλήθεια είναι, πως οι δύο παραπάνω παίχτες έχουν πάνω-κάτω το ίδιο στυλ παιχνιδιού, είναι δηλαδή αμυντικοί που στηρίζονται στη δύναμη και δυσκολεύονται πολύ να προωθήσουν το παιχνίδι από την άμυνα προς το κέντρο και την επίθεση. Αντίθετα, ο «Σίφο» είναι ένας πιο εγκεφαλικός παίχτης, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι από τα μετόπισθεν, ενώ παράλληλα είναι αποτελεσματικός και όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα, αλλά και όταν αυτή παίζεται χαμηλά. Ο Στραματσόνι είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Κροάτη επί ολλανδικού εδάφους, ενώ επικοινώνησε και με τον ίδιο τον Σίλντενφελντ, στον οποίο και τόνισε πως τον θέλει στην ομάδα του και παράλληλα του ζήτησε να επισπεύσει όσο γίνεται τις διαδικασίες της αποχώρησης του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ
. Ο ίδιος ο παίχτης είναι πολύ θετικός στην επιστροφή του στο «Τριφύλλι», ωστόσο το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν όλες οι διαδικασίες μπορούν να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15-20 Ιουλίου, ούτως ώστε ο Σίλντενφελντ να είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις του Europa League στα τέλη Ιουλίου.

Πηγή: olaprasina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ