2016-07-09 16:48:09
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ... ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η Μπαρτσελόνα αρχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με τον Τζέισον Γκρέιντζερ να είναι... στην κορυφή της λίστας.

Ο παίκτης είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έδειξαν να ασχολούνται με την περίπτωσή του, αλλά όπως όλα δείχνουν ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων, τον θέλει στη νέα του ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα, μετά την ανακοίνωση του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Ο γκαρντ της Εφές Αναντολού, Τζέισον Γκρέιντζερ, είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους «μπλαουγκράνα», ειδικότερα μετά την αποδέσμευση του Κάρλος Αρόγιο και την αποχώρηση του Τόμας Σατοράνσκι για το ΝΒΑ και τους Γουίζαρντς.

Αυτό το... κενό στην περιφέρεια θέλει να καλύψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Γκρέιντζερ να είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον εξετάζεται και η περίπτωση του Ντάριους Άνταμς, ωστόσο είναι σαφής η επιθυμία του Αμερικάνου γκαρντ να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Από την μεριά του ο 26χρονος Ουρουγουανός γκαρντ, επιθυμεί να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, παρά τον ενδιαφέρον της Μάλαγα, εκεί όπου αγωνίστηκε το διάστημα 2013-2015.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ