2016-07-10 11:40:28
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΟΥ... ΤΡΙΠΛΟΥ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ»!
Δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να κλείνει άμεσα παίκτες σε άμυνα, εξτρέμ και επίθεση, πραγματοποιώντας... "τριπλό" χτύπημα!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «Γαύρο», ένας επιθετικός, ένας γρήγορος κεντρικός αμυντικός και ένας εξτρέμ αναμένεται να πιάσουν... Λιμάνι.

Όπως τονίζεται, λοιπόν, στο εν λόγω δημοσίευμα ένας αριστεροπόδαρος εξτρέμ και ένας γρήγορος στόπερ, ίσως ντυθούν στα ερυθρόλευκα και πριν την έναρξη των προκριματικών του Champions League.

Ο Φρανσουά Καμανό παραμένει μία από τις επιλογές για την μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ ο Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα, που έχει "ακουστεί" ξανά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, είναι μία λύση για την άμυνα. Ωστόσο, ισπανικά ΜΜΕ που επικαλείται το δημοσίευμα, υποστηρίζουν ότι η απόκτηση του Αλμπεντόσα από την Ντεπορτίβο ανοίγει το δρόμο για τον Αρίμπας στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ρόμπσον Κανού, που πραγματοποίησε εξαιρετικό Euro, μπορεί να προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη καθότι ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο Νησί, ενώ ήδη για το πρόσωπό του ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Έβερτον και Χαλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ