2016-07-13 21:15:04
Φωτογραφία για Αυτός ο τύπος πέρασε κρυφά στην Φουκοσίμα και κατέγραψε την πόλη φάντασμα... [photo]
Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια από τότε που ο καταστροφικός σεισμός που προκάλεσε το τσουνάμι στην πόλη Fukushima Daiichi της Ιαπωνίας με αποτέλεσμα το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό .

Η καταστροφή ανάγκασε την εκκένωση των πολιτών από μια μεγάλη περιοχή γύρω από το πρώην εργοστάσιο,ενώ σε όλα αυτά  τα χρόνια, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει διατηρήσει μια ζώνη απομόνωσης σε αυτές τις εξαιρετικά επικίνδυνες  κοινότητες.

Η πρόσβαση σε αυτες τις εγκαταλελειμμένες πόλεις-περιοχές  ελέγχεται αυστηρά από το στρατό και την αστυνομία. Για να μπορέσει κάποιος  να τις επισκεφθεί  πρέπει πρώτα να ζητήσει και να λάβει τις κατάλληλες άδειες.

Η όλη διαδικασία μπορεί να πάρει μήνες ή ακόμα και χρόνια. Εκτός αν, φυσικά, είστε ο χρήστης του Reddit rUcKuS858 .

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση φωτογραφιών στο Reddit, ο rUcKuS858 μας δείχνει λεπτομερώς την παράνομη περιπέτεια του στη ζώνη του αποκλεισμού γύρω από το πρώην εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας.

Ο λόγος που επέλεξε να εισέλθουν στην περιοχή παρανόμως ήταν λόγω του ύψους της γραφειοκρατίας που απαιτείται για να πάρει μια άδεια.

Για να καταφέρει να φτάσει στην απαγορευμένη ζώνη αναγκάστηκε να περάσει μέσα από δύο πυκνά δάση χρησιμοποιώντας μάλιστα την υπηρεσία τις Google, Google Maps.

Ακούγεται σαν αρκετά δύσκολη δοκιμασία, αλλά αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες , μάλλον άξιζε τον κόπο.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ