2016-07-14 14:56:04
Φωτογραφία για Δεν έχει ξαναγίνει! Ιερέας εξοργίστηκε με τον κουμπάρο του γαμπρού και του επιτέθηκε!
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε κυπριακό γάμο στην περιοχή του Σταυρού της Μύθης στην Πάφο σύμφωνα με καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύτηκε στα social media ένας ιερέας εξοργίστηκε με τον κουμπάρο του γαμπρού, ο οποίος όπως αναφέρετε στην ανάρτηση, κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό στην πλάτη για το έθιμο όμως ο ιερέας εξοργίστηκε και πέταξε το ευαγγέλιο.

Στη συνέχεια όπως περιγράφεται στην καταγγελία του social media, ο ιερέας επιτέθηκε στον κουμπάρο και τον κτύπησε ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε κι έφυγε.

Δείτε αυτούσιο το σχόλιο και δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Εξήντα ,τόσο χρονών , νόμιζα ότι τα είχα δεί όλα στη ζωή μου. Όμως αυτό που έζησα σήμερα ,σε συγγενικό μου γάμο ,δεν έχει ξαναγίνει.Όταν ο νεαρός ιερέας έψαλε το ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ο μικρός αδελφός του γαμπρούς ,τηρώντας το έθιμο κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό-αδελφό του στή πλάτη. Αμέσως ο ιερέας ,σε έξαλλη κατάσταση πέταξε χάμω το ευαγγέλιο και σαν μαινόμενος ταύρος ,έτρεξε 3-4 μέτρα και με τα δύο του χέρια άρχισε να γρονθοκοπά τόν άτυχο κουμπάρο.Όλοι σολαριστήκαμε και είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή ,να τελέψει το μυστήριο.Όμως ο πελλο-παπάς ,δίχως να τελειώσει το γάμο εγκατέλειψε την εκκλησία ,ξερογυρίζοντας τα λάστιχα ,του διπλοκάμπινού του.

Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε να τον ...πληρώσουμε.

Ο θεός να τον γιατρέψει ....
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι έσωσε ο θεός!... [video]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι έσωσε ο θεός!... [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ