2016-07-14 23:10:18
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΑΤΟΣ : ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Βασίλης Μουράτος σε δηλώσεις του στάθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Νέων ενόψει του τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας στη Χαλκίδα (15-24/7).

Ο 19χρονος γκαρντ του Ολυμπιακολυ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ πως «δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου ότι παίζουμε στη Β’ Κατηγορία. Η προετοιμασία που έχουμε κάνει είναι σαν να παίζουμε στην Α’ Κατηγορία. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει τρομερή διάθεση και ενέργεια και είμαστε διψασμένοι να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει, στην Α’ Κατηγορία»

Επίσης, ο Βασίλης Μουράτος παρατήρησε πως «είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τα περισσότερα παιδιά, έχουμε αναπτύξει πολύ καλή χημεία τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ κι αυτό μας βοηθά να το ευχαριστιόμαστε πιο πολύ. Είμαστε μια παρέα και περνάμε καλά κάνοντας αυτό που μας αρέσει. Είδαμε και πέρσι ότι η στήριξη του κόσμου ήταν μεγάλη στο Ηράκλειο και το Βόλο κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φτάσει η ομάδα ψηλά και στις δύο διοργανώσεις. Ο κόσμος εδώ αγαπά το μπάσκετ και περιμένουμε την ανάλογη υποστήριξη για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ