2016-07-17 06:41:10
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος Σύρου, Γιώργος Μαραγκός, μίλησε για όλα...
Ο Δήμαρχος Σύρου, Γιώργος Μαραγκός, μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και στους Νίκο Ζέρβα και Νικόλα Ακτύπη -το όραμα για το LG Aegean Ball Festival: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι ένα όραμα και μια σκέψη του Γιώργου Πρίντεζη που έγινε πραγματικότητα. Όλη η Εθνική ομάδα είναι εδώ, εξαιρώντας τα αδέρφια Αντετοκούμπο που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στον στρατό και πιστεύω ότι και αυτοί θα ήθελαν να είναι εδώ. Η διοργάνωση είναι μεγάλη, διότι γίνεται υπό την αιγίδα της FIBA και υπάρχουν τα εχέγγυα για να γίνει θεσμός».

-το αν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία: «Δεν υπάρχει μυστικό, διότι είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Πρίντεζης, τα άλλα παιδιά και ο Γκιουλέρ θέλησαν να περάσουν κάποιες ωραίες ημέρες εδώ συνδυάζοντας τις διακοπές τους με το μπάσκετ. Βλέπετε ότι έτσι συμβάλλουν και στην προώθηση του τουρισμού. Παράλληλα, τόσο το Υπουργείου Τουρισμού μέσω της κυρίας Κουντουρά που θα είναι εδώ όσο και ο ΕΟΤ το στηρίζουν. Υπάρχουν οι χορηγοί που πίστεψαν από την πρώτη χρονιά στη διοργάνωση. Η υποστήριξη τους είναι καταλυτική».


-τα κέρδη που υπάρχουν από αυτήν την πρωτοβουλία: «Υπάρχει η αθλητική και η τουριστική πτυχή, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την φιλανθρωπική. Όλα τα έσοδα από τις εγγραφές παιδιών που έχουν φθάσεις τις 700 θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό και η σχετική ανακοίνωση θα υπάρξει αύριο από τον Γιώργο Πρίντεζη. Μια σημαντική ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με τον χώρο, είναι ο εμβληματικός χώρος. Δεν είναι αποσπασματική πρωτοβουλία, είναι μια από τις πιο μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς. Άλλη μια καινοτόμα δράση. Εύχομαι να απολαύσετε την μπασκετική πανδαισία».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ