2016-07-17 15:06:08
Φωτογραφία για «ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ;»
Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να δέχεται στενό... μαρκάρισμα από την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, όμως η Ρόμα δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει τόσο εύκολα.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν την Τσέλσι όχι μόνο να ενδιαφέρεται έντονα για τον Κώστα Μανωλά αλλά, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση για να τον φέρει στο "Stamford Bridge" (32.000.000 στη Ρόμα και συμβόλαιο με 4.000.000 το χρόνο για εκείνον) και όλοι πλέον περιμένουν την αντίδραση των Ρωμαίων και το αν θα πουλήσουν και δεύτερο βασικό τους στέλεχος αυτό το καλοκαίρι μετά τον Μίραλεμ Πιάνιτς που πήγε στην Γιουβέντους.

Το γεγονός πως ο πρώην διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες για επέκταση του συμβολαίου του (ζητάει αναπροσαρμογή με καλύτερους οικονομικούς όρους σε σύγκριση με το 1.800.000 ευρώ που εισπράττει ετησίως) είναι για τους περισσότερους... ένδειξη πως δύσκολα θα μείνει στο "Olimpico", ενώ την Κυριακή κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στην Ιταλία που αναφέρουν πως η συμπεριφορά του στις προπονήσεις έχει προκαλέσει δυσφορία μερικών συμπαικτών του.


Πάντως η επίσημη Ρόμα ούτε που θέλει να ακούει για ενδεχόμενο αποχώρησης του Μανωλά και είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Τζέιμς Παλότα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο στις ΗΠΑ (εκεί βρίσκεται αυτό το διάστημα) για την περίπτωση του διεθνή στόπερ "Για ποιο λόγο θα πρέπει να φύγει ο Μανωλάς;", απάντησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των "τζαλορόσι", ο οποίος ταυτόχρονα δήλωσε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας του για την ενίσχυση της άμυνάς της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Μακ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Μακ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ