2016-07-17 17:23:07
Φωτογραφία για Ο Τέρενς Κουίκ στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ικαρίας. Τι δήλωσε;
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ εκπροσώπησε σήμερα (17.07.16) την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Ικαρίας από τον οθωμανικό ζυγό.

Μετά τη Δοξολογία και την κατάθεση στεφάνων στον Άγιο Κήρυκο και απαντώντας σε ερωτήσεις των τοπικών ΜΜΕ, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο - η οικογένεια του οποίου έχει ρίζες σε αυτό το νησί - στις εκδηλώσεις για την επέτειο Απελευθέρωσης της Ικαρίας από τους Τούρκους.

Με την Απελευθέρωση η Ικαρία ενέπνευσε την ελευθερία, έγινε η Ελευθέρας Πολιτεία Ικαρίας, έγινε πυρήνας της Δημοκρατίας και αργότερα έγινε ένα νησί – αναφορά στη Δημοκρατία, καθώς εδώ φιλοξένησε, «έθρεψε» και αγκάλιασε πατριώτες, οι οποίοι εξορίστηκαν στο νησί από δικτατορίες και μετά από πραξικοπήματα.

Και μια που μιλάμε για Δημοκρατία:

Δημοκρατία δεν είναι απλά και μόνο να κυβερνά μία κυβέρνηση εκλεγμένη από το λαό, αλλά αυτή η εκλεγμένη κυβέρνηση, να σέβεται τη Δημοκρατία, μαζί με τα ατομικά δικαιώματα και την ελευθερία του κάθε πολίτη της»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ