2016-07-17 21:43:15
Φωτογραφία για «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ»
Ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι έτοιμος να γράψει ιστορία σε λίγο καιρό.

Ο Υπερπρωταθλητής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να αγωνιστεί στους 5ους του Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια επίδοση που πραγματικά δεν την έχουν κάνει πολλοί αθλητές.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου συνεχίζει τις αναφορές της στον Κερκυραίο κολυμβητή του Θρύλου, τονίζοντας ότι είναι μέσα στους επικρατέστερους ώστε να κατακτήσουν ένα μετάλλιο στο Ρίο.

«Γεννήθηκε το 1980 στο Λίβερπουλ από Αγγλίδα μητέρα. Κολύμπησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Ελλάδα στα 1.500 και στα 400 μέτρα. Είναι δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 10 χιλιόμετρα, το 2011 και το 2013. Εχει συνολικά επτά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα της FINA. Το 2012 αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο θα είναι η πέμπτη Ολυμπιάδα που θα λάβει μέρος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, προς τιμήν του Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει Ρίο, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ