2016-07-18 15:53:13
Φωτογραφία για Κρήτη: Συνελήφθη ο 26χρονος που έκλεβε... τα πάντα!
Από κινητά έως και… ελαιόλαδο έκλεβε ένας 26χρονος άνδρας που συνελήφθη χθες από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ένα τουρίστας που διέμενε σε ξενοδοχείο του δήμου Μαλεβιζίου ειδοποίησε τις αρχές πως ο 26χρονος βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο και επιχειρεί να κλέψει το κινητό του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω ενώ το κινητό τηλέφωνο επιστράφηκε στον τουρίστα.

Ωστόσο κατά την σωματική ερευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον 26χρονο βρήκαν και κατάσχεσαν ένα δεύτερο κινητό που όπως προέκυψε άνηκε σε άλλον ένοικο του ξεοδοχείου το οποίο και επιστράφηκε.

Είχε βάλει στο μάτι και… ελαιόλαδο

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών ο 26χρονος δεν έκλεβε μόνο κινητά από τουρίστες αλλά είχε βάλει στο… στόχαστρό του και μπουκάλια με ελαιόλαδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 26χρονος πριν δύο μέρες «χτύπησε» αποθήκη ενός 70χρονου στο δήμο Γόρτυνας κλέβοντας 122 λίτρα ελαιολάδου, συνολικής αξίας 300 ερυώ ενώ την ίδια μέρα επιχείρησε – χωρίς επιτυχία – να «ανοίξει» και αποθήκη ενός 81χρονου στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ