2016-07-22 13:56:09
Φωτογραφία για Αποκαλύψεις σοκ από μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου. «Είδα τον Θεό» [photo]
Αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού. Αυτός είναι και ο λόγος που η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Βραζιλίας και οι αποκαλύψεις του σοκάρουν.

Ο Σισίνιο έχασε τον δρόμο του εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ. Ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ των Ρεάλ και Ρόμα εξομολογήθηκε στο ESPN Brazil: «Δεν μπορώ να πιω μόνο ένα δυο ποτά. Ολοι μου λένε ότι, εάν συνεχίσω αυτό το μονοπάτι, θα πεθάνω. Είδα τον Θεό ύστερα από 18 ποτήρια καϊπιρίνια και 14 μπίρες!»

Μιλώντας για τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ιταλία (2007-12), αποκάλυψε: «Πήγα μια μέρα στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και προπονήθηκα, αλλά ήξερα ότι την επόμενη ημέρα δεν θα έπαιζα. Επιστρέφοντας σπίτι, ήπια και κάπνισα πολλά τσιγάρα. Στο σπίτι μου είχα πολλές μπίρες και άλλα είδη αλκοόλ και έπινα είτε μόνος μου είτε με φανταστικούς φίλους. Μου άρεσε να πηγαίνω σε κλαμπ. Έπινα και δεν μπορούσα να σταματήσω».

Τόνισε δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ουσιών! Ο 36χρονος, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Σίβασπορ, άσκησε κριτική για τη νοοτροπία των Βραζιλιάνων παικτών που αγωνίζονται στην Εθνική: «Το μόνο που τους απασχολεί είναι οι selfies, πώς θα φτιάξουν τα μαλλιά και τέτοιου είδους πράγματα. Η Εθνική πρέπει να έχει καλύτερη νοοτροπία».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ