2016-07-26 01:52:06
Φωτογραφία για Δήμος Γλυφάδας: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης
Με μια μεγάλη γιορτή στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) του Δήμου Γλυφάδας. Οι μαθητές δημοτικών και γυμνασίων της πόλης παρουσίασαν χορευτικές επιδείξεις, μουσικές παραστάσεις και άλλα σκετσάκια που είχαν προετοιμάσει κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ακολούθησε συναυλία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Παράλληλα, στη διάρκεια της γιορτής λήξης του summer camp, ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε τους πρωταθλητές του μπάσκετ Γιάννη Μπουρούση, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Δημήτρη Παπανικολάου, καθώς και τις Ολυμπιονίκες του πόλο Εύη Μωραϊτίδου και Γεωργία Ελληνάκη, για την πολύχρονη προσφορά τους στον αθλητισμό.

«Φέτος σπάσαμε κάθε ρεκόρ: Πάνω από χίλια παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που προετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και μπόλικο μεράκι», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, διασκέδασαν, έκαναν φιλίες, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις, έμαθαν, γνώρισαν καινούργιες εμπειρίες και γέμισαν τις μπαταρίες τους για το φθινόπωρο. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν, καθώς και τους Περικλή Δορκοφίκη, Νατάσα Αργυροπούλου, Μαίρη Παπάζογλου και όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το σπουδαίο summer camp. Επανερχόμαστε του χρόνου το καλοκαίρι ακόμα πιο δυνατά!».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ