2016-07-26 01:40:07
Φωτογραφία για Ο ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα θα ψηφίσει Τραμπ
Ο ετεροθαλής αδελφός του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Μαλίκ Ομπάμα, 57 ετών, ο οποίος είναι λογιστής στην Κένυα, ζούσε παλιότερα στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών και εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους της πολιτείας. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι έτοιμος να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ψηφίσει τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Ο Μαλίκ Ομπάμα υποστηρίζει ότι ο κύριος λόγος για την προτίμησή του στον Τραμπ έχει να κάνει με το σάλο που ξέσπασε για την χρήση του προσωπικού λογαριασμού e-mail από την Κλίντον από τον οποίο μοιραζόταν διαβαθμισμένα έγγραφα και απόρρητες πληροφορίες.

Ο ίδιος ακόμη δηλώνει «απογοητευμένος» από την Χίλαρι Κλίντον σχετικά με τον θάνατο του Συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος ήταν προσωπικός του φίλος.

Ο Μαλίκ Ομπάμα, ο οποίος έχει πολλές συζύγους, δήλωσε στην New York Post: «Νιώθω περισσότερο Ρεπουμπλικάνος τώρα επειδή δεν υπερασπίζονται τους γάμους μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου κι αυτό με ευχαριστεί».


Ενώ πρόσθεσε: «Συμπαθώ τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή μιλά από την καρδιά του».

Ο Μαλίκ Ομπάμα και ο αμερικανός πρόεδρος έχουν τον ίδιο πατέρα αλλά διαφορετική μητέρα και οι δυό τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1985.

Επτά χρόνια αργότερα έγινε κουμπάρος στον γάμο του μελλοντικού προέδρου των ΗΠΑ με την Μισέλ Ομπάμα, στο Σικάγο.

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ, αντιδρώντας στην στήριξη του Μαλίκ Ομπάμα, είπε, «Μάλλον ο πρόεδρος τον κακομεταχειρίστηκε, όπως και πολλούς άλλους».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ