2016-07-28 14:05:22
Φωτογραφία για O Τραμπ προκαλεί τον Πούτιν: Θα με συμπαθήσει γιατί...
Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος δήλωσε κατά τη διάρκεια πρόσφατης ομιλίας του ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν τρέφει τον παραμικρό σεβασμό για τον σημερινό Αμερικανό ομόλογό του και ότι χρησιμοποιεί μάλιστα ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς όταν μιλά για εκείνον. Κατά τη διάρκεια της ίδιας ομιλίας, δε, ενθάρρυνε τη Ρωσία να αποθηκεύσει τους σημερινούς λογαριασμούς email της δημοκρατικής αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον και να τους δώσει στη δημοσιότητα.

ΟΑμερικανός «Μίδας» είπε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι αντιπαθής στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Το ενδιαφέρον είναι ότι, ενώ ο Τραμπ δήλωσε στην ομιλία του: «Ελπίζω ο Ρώσος πρόεδρος να συμπαθήσει εμένα».

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος υπονόησε ότι θα ήταν καλή ιδέα εάν η Ρωσία χάκαρε λογαριασμούς της δημοκρατικής αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, για να εντοπίσει τα «αγνοούμενα email». Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κλίντον κατηγορήθηκε στο παρελθόν ότι κατέστρεψε χιλιάδες email, κατά τη διάρκεια έρευνας για τη χρήση ιδιωτικού server κατά την αποστολή απορρήτων μηνυμάτων αλληλογραφίας.

«Ρωσία, αν ακούς, ελπίζω να βρεις τα 30.000 εξαφανισμένα email», είπε ο κ. Τραμπ, αφήνοντας... άφωνο το κοινό του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ