2016-07-28 14:09:52
Φωτογραφία για Απίστευτη καταγγελία: Νηπιαγωγός έσερνε παιδάκι από τα πόδια
Νηπιαγωγός φέρεται να έσερνε από τα πόδια πεντάχρονο κοριτσάκι και αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε την υπόθεση στο Γραφείο Ευημερίας.

Της Ιώαννας Μάντζιηπα

Στα χέρια του Γραφείου Ευημερίας βρίσκεται από τη Δευτέρα (25/07) καταγγελία για άσκηση βίας σε ανήλικο κοριτσάκι από νηπιαγωγό του. Η υπόθεση έφτασε στα γραφεία του ThemaOnline ως πληροφορία και εμείς την διερευνήσαμε.

Έσερνε από τα πόδια το κοριτσάκι

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/07) γύρω στις 8:00, όταν νηπιαγωγός του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού που φοιτά το παιδάκι, φέρεται να το πήρε από τα πόδια και να το έσερνε με τα χέρια της στην άλλη αίθουσα.

Καταγγελία στο Γραφείο Ευημερίας από άλλη μητέρα

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και σύμφωνα με τις καταθέσεις που υπάρχουν στην Αστυνομία, την στιγμή που η δασκάλα προέβαινε στην πράξη αυτή, υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας, μητέρα άλλου παιδιού που φοιτά στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.


Η μητέρα (αυτόπτης μάρτυρας) σύμφωνα με την κατάθεση της, αμέσως ενημέρωσε την Διευθύντρια του σχολείου για το συμβάν και αφού δεν έλαβε τις απαραίτητες εξηγήσεις πήρε τηλέφωνο στο Γραφείο Ευημερίας και έκανε καταγγελία.

Να σημειωθεί πως τα Συμβούλια Κοινοτικού Εθελοντισμού ανήκουν στον Δήμο ,ενώ για το συμβάν είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Γερμασόγειας ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του ΣΚΕ Γερμασόγειας.

Ενημερώθηκε την επομένη η μητέρα

Σύμφωνα πάντα με τα όσα υπάρχουν στις καταθέσεις που έλαβε η Αστυνομία, η μητέρα του κοριτσιού ενημερώθηκε για το ατυχές συμβάν την επόμενη ημέρα (Τρίτη 26/07) από την Διευθύντρια, η οποία της ανέφερε τι έγινε και πως θα την πάρει τηλέφωνο λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, καθώς έχει γίνει καταγγελία από άλλη μητέρα.

Η μητέρα κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία ενώ η ίδια ανέφερε στην κατάθεση της πως ενημερώθηκε την επόμενη μέρα από την Διευθύντρια για το τραγικό συμβάν.

Από ενημέρωση της οποίας τύχαμε  την Πέμπτη (28/07) από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, το παιδάκι εξετάστηκε από ιδιώτη γιατρό χωρίς ωστόσο να προκύψουν οποιαδήποτε εμφανή παθολογικά ευρύτατα, καθώς δεν φέρει μώλωπες, όμως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το παιδάκι αρνείται να πάει στο νηπιαγωγείο.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και λαμβάνονται συνεχώς καταθέσεις έτσι ώστε εάν και εφόσον προκύψουν αδικήματα και ευθύνες, να αποδοθούν.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την μητέρα του 5χρονου κοριτσιού, η οποία δεν θέλησε για την ώρα να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, καθώς όπως μας ανέφερε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ